Varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk (VVS) i Oslo og omegn

Det kan være vanskelig å holde styr på betydningen av bransjespesifikke ord, og VVS er et slikt komplisert ord som ofte brukes av rørleggere. VVS er en forkortelse for varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk, og er en samlebetegnelse for installasjon og drift av blant annet:

  • Varmeløsninger – som varmtvannsanlegg og varmepumper
  • Ventilasjon – som klimaanlegg og undertrykksventilasjon
  • Miljø- og sanitæranlegg

Hva vi tilbyr

Mithassel Ingeniør og Rørleggerbedrift AS tar alle typer oppdrag relatert til VVS i Oslo og omegn. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, for eksempel:

  • Utbytting av oljefyr til varmepumpe eller annen
  • Reparasjon av skader på rør
  • Åpning av tette avløp
  • Installasjon av varmtvannsanlegg

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om våre tjenester innen VVS i Oslo og omegn. Sammen kan vi diskutere dine behov før vi kommer til enighet om veien videre. Ring oss på 22 23 71 16, send oss en e-post eller benytt vårt kontaktskjema her

Ofte stilte spørsmål

Jeg har oljefyr. Burde jeg bytte til varmepumpe?

Har du oljefyr bør du absolutt tenke på å bytte til en annen varmeløsning snarest mulig. Årsaken til dette er at det fra 2020 er forbudt med fossil oljefyring. Det vil altså ikke lenger være tillatt å bruke fossil fyringsolje og parafin til oppvarming av verken boliger eller næringsbygg her i landet. Du vil med det ikke bli pålagt å fjerne en eksisterende oljefyr, men du vil ikke lenger kunne ta den i bruk.

Det er med andre ord svært upraktisk å ikke bytte til for eksempel en varmepumpe dersom du har behov for oppvarming. Mithassel Ingeniør og Rørleggerbedrift AS tar gjerne oppdraget om du ønsker å bytte til en mer miljøvennlig og lovlig varmeløsning, og med snart 60 års erfaring er vi rette bedriften til å sikre at boligen din forblir oppvarmet. Ring eller send oss en melding via kontaktskjemaet her på nettsiden.

Jeg vet ikke helt hva slags varmeløsning som er best til boligen min. Hva gjør jeg?

Vi er ikke bare en tjenesteyter, vi tilbyr også VVS-relatert rådgivning. Dersom du er usikker på hva slags løsning du ønsker å gå for – både med hensyn til utforming og alder på boligen din og prisnivå – oppfordrer vi deg til a ta en uforpliktende samtale med oss. Sammen kan vi diskutere boligen din, ønsker og budsjett for å finne nettopp den løsningen som passer best.

Ring oss i dag eller bruk kontaktskjemaet her på nettsiden. Vi ser fram til å høre fra deg!

Er VVS-tjenestene dere tilbyr kostbare?

Prisnivå på de ulike VVS-tjenestene vil være avhengig av hvor omfattende oppdraget blir. Det vil helt klart være prisforskjell på installasjon av varmepumpe og åpning av tette rør, men vi er stolte av å kunne tilby våre kvalitetstjenester til svært rimelige priser.

Vi anbefaler deg å ta direkte kontakt med oss for et prisoverslag, ettersom det vil være en rekke ulike faktorer som påvirker prisen. Ring oss i dag eller bruk kontaktskjemaet her på nettsiden. Du er selvsagt også velkommen til å besøke oss for mer informasjon om VVS i Oslo og omegn.

opp