TJENESTER – din rørlegger i Oslo og Asker

Vi kan bistå med

VVS

Vi utfører alle små og store VVS-oppdrag, som blant annet installasjon av vannbåren varme og åpning av tette rør.


Les mer

Service

Vi tar på oss serviceoppdrag, uansett størrelse på oppdraget.


Les mer

Renovering av baderom

Vi utfører mellom 15-20 totalrenoveringer av baderom hver år og kommer gjerne på gratis befaring.


Sjekk ut vår nettbutikk

Varmeanlegg

Vi tar service og nyinstallasjoner på ditt varmeanlegg, inkludert installasjon av varmepumper.


Se på dine valgmuligheter

Oppussing av bad i Oslo og omegn

Har du planer om renovering av bad i Oslo og omegn?


Les mer

Optimaliser vannforbruket vannmålere fra Mithassel

Ønsker du å ta kontroll over vannforbruket i hjemmet ditt?


Les mer

Kontakt oss gjerne for mer informasjon!

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor burde jeg velge dere som min rørlegger i Oslo?

Mithassel Ingeniør og Rørleggerbedrift AS ble stiftet i 1963, og har med det opparbeidet seg nesten 60 års erfaring innen rørleggerbransjen. Det innebærer at vi har bred ekspertise innen feltet og kjenner til både tidligere og nyere lover og forskrifter. Vi vil ha kunnskapen som trengs for å yte service av eldre som nye boliger, og innehar den nødvendige kompetansen som trengs ved service av spesielt gamle hus og rørsystem.

Som mesterbedrift kan du forvente høy faglig kompetanse, og vi har som mål å alltid levere høyeste kvalitet til avtalt tid. Velger du oss som din rørlegger i Oslo og Akershus, velger du sikkerhet og trygghet.

Kan jeg kontakte dere for alle typer rørleggerrelaterte tjenester?

For oss finnes det ikke noe som heter for lite eller for stort når det kommer til oppdrag. Uansett om du skulle ha et sprukket eller tett rør, behov for totalrenovering av baderommet, ønske om installasjon av varmepumpe eller har en lekkasje som må fikses – vi vil til enhver tid være parate til å hjelpe deg.

Vårt team, bestående av fem rørleggere og en rørleggermester, vil også fullføre hvert prosjekt innen satte tidsrammer uten at det går utover kvaliteten. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale allerede i dag. Ring oss på 22 23 71 16 eller bruk vårt kontaktskjema.

Hva vil det si at dere er en mesterbedrift?

Å være en mesterbedrift innebærer at det er en eller flere mestere innen håndverkerfaget tilknyttet bedriften, noe som er høyeste utdannelse innen håndverkerfaget. Ved å velge en mesterbedrift er du som kunde garanter høyeste kvalitet og profesjonalitet på utførte tjenester. Det er med andre ord et kvalitetsstempel og en trygghet for deg.

opp