RENOVERING AV BAD – Oslo og omegn

Har du planer om renovering av bad i Oslo og omegn? Mithassel Ingeniør og Rørleggerbedrift AS er en mesterbedrift og godkjent våtromsbedrift som kan ta seg av oppussing av bad både i hjemmet og på hytta. Vi utfører mellom 15-20 totalrenoveringer av baderom per år, og har dyktige og erfarne rørleggere som er klare til å skape ditt drømmebaderom.

Hvordan kan vi hjelpe?

Vi kan blant annet bistå med:

  • Installasjon av vannbåren varme (les mer her).
  • Oppgradering av både små og store baderom
  • Installasjon av lekkasjesikring
  • Utskifting av toalett, badekar og blandebatterier
  • Rådgivning angående valg av riktige baderomsmøbler
  • Tegning av ditt nye baderom

Finn dine produkter

Gjennom nettbutikken til Rørkjøp, en landsdekkende rørleggerkjede bestående av over 400 rørleggerbedrifter, kan du også finne og bestille produkter på en enkel måte. Dette er produkter av høy kvalitet som er testet ut av rørleggere over tid. Du er dermed garantert at både installasjonen og produktene vil være av høyeste standard når du skal pusse opp badet. Utforsk nettbutikken her.

Ta kontakt med oss i dag for totalrenovering av bad eller om du bare ønsker en enkel oppussing. Vi kommer gjerne på gratis befaring for å evaluere renovering av bad i Oslo og omegn. Sammen kan vi diskutere dine behov før vi kommer til enighet om veien videre.

Ofte stilte spørsmål

Hva vil det si å være en mesterbedrift?

Dersom et firma er en mesterbedrift, innebærer det at minst én person tilknyttet bedriften har mesterbrev. Mesterbrev er en lovbeskyttet tittel på en håndverksmester og er høyeste utdannelse innen håndverkerfaget. Hos Mithassel Ingeniør og Rørleggerbedrift AS er det Anders Mitthassel som innehar mesterbrev og er derav rørleggermester.

Ved å velge en bedrift som også er mesterbedrift er du som kunde garantert høyeste kvalitet og profesjonalitet på utførte tjenester. Det er med andre ord et kvalitetsstempel og en trygghet for deg.

Kan dere kun bistå ved renovering av bad i Oslo og omegn?

Vi tilbyr våre tjenester primært til boliger lokalisert i Oslo, men med mulighet til å bistå i nærliggende områder. Dersom du skulle befinne deg i kjørbar avstand til Oslo, er det stor sannsynlighet for at vi kan assistere. Vi vil anbefale deg å ta kontakt med oss på telefon eller e-post, slik at vi kan gjøre en vurdering.

Hva må jeg huske på ved oppussing av bad?

Det er en rekke regler og forskrift du må passe på at det utførte arbeidet er i tråd med, spesielt for å unngå vannskader. I noen tilfeller kan oppussingsarbeid være søknadspliktig, og dette er noe som burde undersøkes i forkant. Husk å kun benytte deg av håndverkere med mesterbrev for å være sikker på at alt arbeid utføres i henhold til blant annet Plan- og bygningsloven og våtromsnormen.

Overlater du oppdraget til oss, kan du være trygg på at alt arbeid utføres etter alle relevante forskrifter. I tillegg vil vi inkludere deg i prosessen, slik at du hele tiden vil være involvert i utformingen av ditt drømmebad.

opp