Rørlegger Majorstuen: Utfører små og store oppdrag

Har det oppstått et rørleggerbehov i boligen din på Majorstuen? Da er ikke hjelpen langt unna. Mithassel Ingeniør og Rørleggerbedrift AS er din rørleggerMajorstuen og ellers på Frogner. Det spiller ingen rolle om du bor i Bogstadveien, ved T-banestasjonen eller ved Frognerparken. Du kan ta kontakt med oss for både øyeblikkelig bistand og vanlige rørleggeroppdrag.

En kvalitetsbevisst rørlegger på Majorstuen
Mithassel Ingeniør og Rørleggerbedrift AS er en rørlegger på Majorstuen med lang erfaring. Vi er kjent for å levere kvalitet, noe våre dyktige og kvalifiserte fagarbeidere sørger for. Vi tilbyr blant annet tjenester som:

  • Installasjon, service og vedlikehold av varmepumper
  • Rehabilitering av bad
  • Reparasjon av sprukne rør
  • Installasjon av varmtvannsanlegg
  • Installasjon av nytt badekar
  • Utbytting av oljefyr

Kontakt oss i dag

Mithassel Ingeniør og Rørleggerbedrift AS utfører alt av rørleggeroppdrag og ser fram til å høre fra deg. Ved å velge oss som din lokale rørlegger på Majorstuen, er du garantert god service, høy faglig kompetanse og effektivitet.

Kontakt oss allerede i dag ved å benytte deg av følgende detaljer:

Adresse: Tåsenveien 26, 0853 Oslo
Telefon:  22 23 71 16
Mobil:     982 11 701
E-post: pal@mithassel.no / marius@mithassel.no

Ofte stilte spørsmål

Hva koster tjenestene deres?

Pris vil være avhengig av en rekke faktorer, som for eksempel oppdragstype, hastegrad, omfang og avstand. Det er derfor vanskelig å oppgi priser uten å ha større kjennskap til nettopp dine rørleggerbehov. Vi anbefaler deg å ta direkte kontakt med oss for en prat, slik at vi kan gi deg et mer nøyaktig prisoverslag. Og husk, vi gjør det vi kan for å sikre at du får et eksepsjonelt tilbud!

Er dere en mesterbedrift?

Mithassel Ingeniør og Rørleggerbedrift AS er ikke bare en mesterbedrift, men har også sentral godkjenning. I tillegg er vi medlem av Rørentreprenørene Norge og er en del av Rørkjøp. Vi er med andre ord en svært pålitelig og kvalitetsorientert rørlegger på Majorstuen.

Jeg bor i en gammel bygård. Kan dere bistå med renovasjon av baderom?

Vi er en godkjent våtromsbedrift og kan absolutt hjelpe med renovasjon eller oppussing. Det spiller ingen rolle om bygården og/eller leiligheten du bor i er av litt eldre stand, våre erfarne rørleggere vil kunne ta på seg oppdraget. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller gratis befaring.

opp