Pusse opp bad i Oslo og omegn

Oppussing av bad er en omfattende og krevende prosess. Det er ikke noe privatpersoner burde ta fatt på alene, da fallgruvene er mange. Arbeidet skal utføres etter gjeldende forskrifter og regler, og i enkelte tilfeller kan det være nødvendig å søke kommunen om tillatelse.

Det er mye som kan gå galt i prosessen, og de økonomiske konsekvensene kan bli enorme. Oppussing av bad anbefales derfor å kun gjøres i samarbeid med profesjonelle rørleggere – aller helst en mesterbedrift og godkjent våtromsbedrift.

La oss pusse opp badet ditt

Mithassel Ingeniør og Rørleggerbedrift AS er en slik tjenesteyter som pusser opp bad for privatpersoner. Vi utfører mellom 15-20 totalrenoveringer av baderom per år, og kommer gjerne på en gratis befaring. Vi kan hjelpe deg på en rekke områder, blant annet:

  • Totalrenovering av bad
  • Enkel oppussing av små og store baderom
  • Installasjon av ny dusj eller badekar
  • Tegning av nytt baderom

I tillegg kan du besøke nettbutikken til Rørkjøp.no, en landsdekkende rørleggerkjede bestående av over 400 rørleggerbedrifter, for å enkelt finne og bestille produkter du ønsker til baderommet. Utforsk nettbutikken her.

Vi kan tilby oppussing eller nytt bad av høy kvalitet til gode priser. Ta kontakt med oss i dag for totalrenovering av bad eller om du bare ønsker en enkel oppussing. Vi kommer gjerne på gratis befaring for å evaluere oppussing av bad i Oslo og omegn. Sammen kan vi diskutere dine behov før vi kommer til enighet om veien videre.

Her kan du lese om fordeler ved å pusse opp badet: https://www.rorkjop.no/magasin/rad/pusse-opp-badet/lonner-det-seg-a-pusse-opp-badet/

Les mer om våre tjenester her: https://mithassel.no/rorlegger-oslo/

Kontakt oss for mer info: https://mithassel.no/kontakt-oss/

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor burde jeg velge dere til oppussingsoppdraget?

Mithassel Ingeniør og Rørleggerbedrift AS ble stiftet i 1963, og har med det opparbeidet seg nesten 60 års erfaring innen rørleggerbransjen. Det innebærer at vi har bred ekspertise innen feltet og kjenner til både tidligere og nyere lover og forskrifter. Vi vil ha kunnskapen som trengs ved oppussing av både eldre og nyere baderom i private hjem og fritidsboliger.

Som mesterbedrift kan du forvente høy faglig kompetanse, og vi har som mål å alltid levere høyeste kvalitet til avtalt tid. Velger du oss til oppussing av bad i Oslo, velger du også kvalitet og effektivitet.

Hva vil det si å være en mesterbedrift?

Dersom et firma er en mesterbedrift innebærer det at minst èn person tilknyttet bedriften har mesterbrev. Mesterbrev er en lovbeskyttet tittel på en håndverksmester og er høyeste utdannelse innen håndverkerfaget. Ved å velge en bedrift som også er mesterbedrift er du som kunde garantert beste kvalitet og profesjonalitet på utførte tjenester. Det er med andre ord et kvalitetsstempel og en trygghet for deg.

Hva må jeg huske på ved oppussing av bad?

Det er en rekke regler og forskrift du må passe på at det utførte arbeidet er i tråd med, spesielt for å unngå vannskader. I noen tilfeller kan oppussingsarbeid være søknadspliktig, og dette er noe som burde undersøkes i forkant. Husk å kun benytte deg av håndverkere med mesterbrev for å være sikker på at alt arbeid utføres i henhold til blant annet Plan- og bygningsloven og våtromsnormen.

Overlater du oppdraget til oss, kan du være trygg på at alt arbeid utføres etter alle relevante forskrifter. I tillegg vil vi inkludere deg i prosessen, slik at du hele tiden vil være involvert i utformingen av ditt drømmebad. Ring oss i dag for oppussing av bad i Oslo og omegn.

opp